Sergio Herman, FUCKING PERFECT

Regisseur
Willemiek Kluijfhout
Jaar
2015
Duur
1u20

Boek deze film

Sterrenkok Sergio Herman streeft dag in dag uit naar perfectie. Maar de schoonheid en het succes van zijn culinaire kunsten heeft een schaduwzijde. Iedere dag zestien tot achttien uur werken, beuken, alles geven – tijd voor zijn kinderen, vrouw, familie, vrienden is er nauwelijks. Op het hoogtepunt van zijn carrière neemt hij een radicale beslissing: hij sluit de deuren van zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis. Stilzitten kan hij niet, dus het is tijd voor een nieuwe uitdaging.

De documentaire van Willemiek Kluijfhout (L’Amour des Moules) is een indringend portret van een geniale chefkok die het koken tot kunst heeft verheven. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor ieder van ons herkenbaar.

Sergio Herman: FUCKING PERFECT is een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

FOTO'S

 
 
 

Pers

"An intriguing fly-on-the-wall expose that’s more passionate than informative, but still finger-licking good." (The Hollywood Reporter)

DETAILS
Producent: Reinette van de Stadt / Trueworks, VPRO, Nederlands Filmfonds, CoBo Fonds
Scenario: Willemiek Kluijfhout
Muziek: Trentemøller
Gesproken taal: Engels, Nederlands
Prijzen: Geselecteerd voor Filmfestival Berlijn, 2015
Releasedatum: 18 maart 2015

Vertoningen

Zelf een vertoning boeken?
Contacteer Dalton Distribution voor meer info en boekingen.
Aankomende vertoningen van de film vind je hier.

De film speelde o.a. in Cinema ZED (Leuven), Budascoop (Kortrijk), Sphinx Cinema (Gent), Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Brussel, Kinepolis Leuven, Kinepolis Hasselt, Kinepolis Kortrijk, Kinepolis Gent, Kinepolis Oostende, Kinepolis Brugge, Beverly Screens (Knokke), The Roxy Theatre (Koersel), Utopolis Mechelen, Utopolis Turnhout

LINKS & DOWNLOADS
Facebook pagina / Website